• El Tros és l’espai que al 2017 van inaugurar els periodistes Mariona Anglès i Antoni Bassas, un espai on conversa i vi anessin de la mà.

    Van començar acompanyats del Celler Vall Llach i després sota la direcció del seu fill Raimon Bassas Anglès El Tros es va obrir a tot el territori convertint-se en el lloc de referència del vi català a Barcelona.

    A El Tros s’hi han fet sopars tertúlies, presentacions de llibres, de vins, tastos i maridatges, celebracions familiars, sopars d’empresa, concerts de piano i veu, de clarinet, … Moments màgics al voltant d’una taula i un bon vi.

    Esperem seguir comptant amb la vostra confiança!

© Copyright 2024 - El Tros - actes i celebracions

La seva privadesa és important per a nosaltres

Aquest lloc web utilitza cookies perquè puguem oferir-vos la millor experiència d'usuari possible. La informació de les cookies s'emmagatzema al vostre navegador i realitza funcions com reconèixer-ho quan torna al nostre lloc web i ajudar el nostre equip a comprendre quines seccions del lloc web resulten més interessants i útils. Podeu canviar d'opinió i canviar les vostres opcions de consentiment en qualsevol moment en tornar a aquest lloc.