Mallorca, 303 08037 Barcelona (+34) 938 328 798      

Actesprogramats


Aquests són els actes programats per aquest mes a El Tros.
Per reservar  plaça en qualsevol d’ells només cal que aneu al calendari que trobareu al final de la pàgina.

Recordeu també que per estar al cas de tot el que fem a només cal que us doneu d’alta al nostre Butlletí d’activitats.

PROGRAMACIÓ MES DE DESEMBRE

Dijous 1 – Presentació DO Conca de Barberà i Tast de 5 vins
La Conca de Barberà és la zona vínicola protagonista d’aquest mes a El Tros – Bar de Vins!
Serà la tercera DO que passa per casa nostra en la primera edició del Cicle Anual del Vi Català a Barcelona.
Descobreix les seves varietats de raïm autòcton i tasta 5 vins de la seva zona.

+ Informació

Horari: a les 19:30h
Preu: 10€

Dijous 15 – Nit de tapes amb el celler Vidbertus
El Celler Vidbertus, ubicat a l’Espluga de Francolí disposa d’un celler del 1890 i participa en el projecte del Viver de Celleristes de la Conca de Barberà, on elaboren els seus vins.
Any rere any s’esforcen per elaborar uns productes DO Conca de Barberà d’alta qualitat i singularitat, de manera que els clients se sentin atrets pels seus productes.
Després d’una presentació del celler, el cuiner Jordi Llonch, d’El Tros – Bar de Vins, prepararà un maridatge amb tapes i platillos diversos.

+ Informació

Horari: a les 20:30h
Preu: 38€

Dissabte 17 – Concert: Gerard Aledo amb els vins de l’Abadia de Poblet
L’artista Gerard Aledo serà l’encarregat de posar banda sonora a la degustació de vins de l’Abadia de Poblet (DO Conca de Barberà) en aquesta edició del WinePop.

+ Informació

Horari: a les 19:00h
Preu: 18,55€ (amb una copa de vi) / 25,77€ (amb 3 copes de vi) / 40,19€ (una copa + sopar)

Entrades a la venda a través d’aquest enllaç: https://entradium.com/events/winepop-presenta-gerard-aledo-el-tros-bar-de-vins.

Dimarts 20 – Duel de Cellers: Celler Vega Aixalà vs. Celler Carles Andreu.
1 barra, 1 zona vinícola, dos cellers i 4 vins. Vega Aixalà i Carles Andreu de la Conca de Barberà ens presenten dos dels seus vins més emblemàtics!

En un territori amb gairebé deu segles d’història vinícola, el celler Vega Aixalà es diferencia per haver recuperat el conreu de la vinya en un racó de la Conca de Barberà on havia desaparegut. Fundat l’any 2003 després de recuperar i reconstruir una antiga vinya dels seu avi als afores de Vilanova de Prades.

En l’actualitat el celler Carles Andreu és propietari d’unes viutanta hectàrees de vinya a la Conca de Barberà, on principalment s’hi conreen les varietats tradicionals de la comarca (macabeu, parellada i trepat). Les vinyes es troben repartides entre els municipis de Pira, Forès, Sarral, Solivella, Barberà de la Conca i Montblanc..

+ Informació

Horari: de les 19:30h a les 21:30h
Entrada lliure amb preus populars

Dimecres 21 – Nit de contrastos de la Conca: Salat & Dolç amb Tòfona de la Conca i Especialitats Cobo i, els vins del celler Josep Foraster
Seguint amb la proposta d’apropar-vos la Conca de Barberà a El Tros, aquest esdeveniment comptarà amb 3 protagonistes:

– Els vins de Josep Foraster: una bodega familiar situada a Montblanc dins de la Conca de Barberà, on hi cultiven les seves pròpies vinyes de manera ecológica. Treballen sobretot amb varietats autòctones, com Trepat i Macabeu.
Tòfona de la Conca: Empresa familiar de tercera generació de tofonaires. Des de l’any 1965 es dediquen a la tòfona, comptant sempre amb un producte fresc de màxima qualitat, del camp a la cuina. Recullen la tuber melanosporum (Tòfona negra) i la tuber aestivium (Tòfona d’estiu) de manera silvestre i també a les seves plantacions tofoneres. Ofereixen tòfones d’alta qualitat durant tota la temporada a les Muntanyes de Prades, als Boscos del Monestir de Poblet i a les Garrigues altes.
Especialitats Cobo: Elaboradors de dolços a l’Espluga de Francolí. Des de creacions típiques com carquinyolis i orelletes a innovacions com les carquitànies (fusió del carquinyoli i la catània).

De la mà d’aquests 3 elaboradors autòctons us oferim un experiència amb els contrastos que ofereixen els productes elaborats amb tòfona de la Conca, els dolços de Cobo i el maridatge a càrrec de Josep Foraster.

+ Informació

Horari: a les 20:30h
Preu: 38€

Cal fer reserva de plaça.

Dimecres 28 – Batalla d’Escumosos Catalans: Cava, Corpinnat i Clàssic Penedès
Tast de 6 escumosos catalans per conèixer millor la realitat de l’escumós català a les portes de l’any nou.
Descobreix la DO Cava, Corpinnat i Clàssic Penedès, els seus matisos i els seus escumosos.

Acompanyarem els sis escumosos amb embotits i formatges artesans del país.

+ Informació

Horari: a les 19:30h
Preu: 35€

Cal fer reserva de plaça.


Per fer reserva de plaça en qualsevol dels actes programats cal:

1. Fer clic al dia de l’acte al que voleu assistir.
2. Omplir el formulari.
3. Fer clic al botó RESERVAR ARA per procedir al pagament on-line.